• Kërko Sipas Zonës

  Portali i parë për Fizioterapinë në Shqipëri. Zgjidh terapistin e duhur në qytetin tënd.
  KËRKO
 • Lista e Fizioterapistëve

  Njihuni me profilet e çdo Fizioterapisti dhe shërbimeve që ata ofrojnë.
  VIZITO LISTËN
 • Të Rejat e Fundit

  Risitë e fundit në trajtimin e patologjive të ndryshme. Metodologji dhe aparatura rehabilituese.
  BLOG

Mirë se erdhët në Fizioterapisti.al

Portali i cili ju ndihmon të gjeni Fizioterapistin në qytetin tuaj. Kudo në Shqipëri.

Krijuar nga ekspertë të Fizioterapisë dhe rehabilitimit. Me pasionin dhe dëshirën për t’ju ndihmuar të gjeni terapistin që ju duhet kudo që ndodheni.

 • Njihuni me profile të ndryshme të Fizioterapistëve.
 • Zgjidhni Fizioterapistin në qytetin tuaj.
 • Informohuni mbi risitë dhe të rejat më të fundit.

Zgjidhni Qytetin

Dëshiron të jesh pjesë e portalit tonë.NA KONTAKTO

FIZIOTERAPISTË

VIZITORË

TEKNIKA

QENDRA REHABILITIMI

Njihuni me Fizioterapistët më të klikuar

Zgjidhni mes profileve të ndryshme të qendrave të Fizioterapisë dhe terapistëve në Shqipëri.

 • Kategoria Fizioterapist Premium

  Më shumë opsione dhe mundësi.

 • Abonohu

Manutech BH

Ja pse Manutech BH është zgjidhja e fundit inovative dhe e shpejtë
ndaj çdo problemi muskular.

 • Të formuar sipas metodës sonë

  Ne do t’ju informojmë përmes kurseve dhe trajnimeve për t’u bërë i shpejtë dhe efikas në dhënien e rezultateve me Manutech.

 • Vepron menjëherë

  Ju menaxhoni më shpejtë se kurrë rikuperimin muskular dhe lëvizjen.

 • I ndryshëm nga të gjithë

  Një aparaturë inteligjente që kombinon manualitetin dhe fuqinë e duarve të terapistit me aparaturën.

 • Bëni atë që të tjerët nuk arrijnë

  Manutech BH ju ofron zgjidhje të pafund, çdo ditë do të përmirësoni teknikën tuaj dhe do të zbuloni rezultate më të mira se kurrë.