Manutech BH

Imagjinoni një mjet të shpejtë, intuitiv, pa kufij në thellësinë e veprimit. Ndjeni dhe shihni me sytë tuaj indet qe ndryshojnë, muskujt rifitojnë tonusin në disa sekonda, pulsi neuromuskular riaktivizohet.

Zhduk dhimbjen, kufizimet funksionale dhe gjithashtu ul edemën më të fortë më shpejt se sa keni bërë ndonjehere. E gjithë kjo është në duart tuaja, falë Manutech BH.

Vepron menjëherë!
Edhe dy orë pas një traume, një operacioni ose një dëmtimi të muskujve ose një garë, ju menaxhoni përgjigjen inflamatore, rivendosni ekuilibrin në inde dhe ulni në mënyrë drastike kohën e rikuperimit.

Bëni atë që të tjerët nuk arrijnë të bëjnë!
Manutech BH ju ofron zgjidhje të pafund, çdo ditë do të përmirësoni teknikën tuaj dhe do të zbuloni rezultate të reja, një rrugë e rritjes që nuk do të pushojë kurrë për t’ju stimuluar dhe metoda jonë do të jetë kanavacë mbi të cilën do të pikturoni ambiciet tuaja profesionale për të qenë gjithmonë përpara të gjithëve.

Te formuar sipas metodës sonë, është falas!
Ne do t’ju japim gjithçka që ju nevojitet falas për t’u bërë i shpejtë dhe efikas në dhënien e rezultateve konkrete për të gjithë pacientët tuaj. Më pas do të vendosni nëse do të thelloni sektorët e tjerë klinikë përmes kurseve tona të specializuara të nivelit të lartë.

Shumë nga kolegët tuaj kanë shkuar në një kohë të shkurtër për të pasur 5-6 pacientë në ditë, një listë pritjeje dy javore, për t’u kërkuar nga specialistë mjekësorë në ortopedi, flebologji dhe neurologji. Të tjerët punojnë në operacione të shumëfishta si “specialistë të Manutech” dhe ende të tjerët po ndryshojnë jetën falë estetikës mjekësore.

I ndryshëm nga të gjithë!
Eshtë një inteligjencë artificiale për furnizimin me mikrokurs. Softueri i tij analizon rezistencën e indeve në kohë reale dhe jep deri në 24 sinjale elektrike çdo çast, me parametra të intensitetit dhe frekuencës së moduluar automatikisht për nevojën specifike të pacientit.

DECONTRATTURANTE

INFLAMACION 50%
CONTRATTURE 45%
DOLORE 70%
RECUPERO 65%
  • SKEDA PRODUKTIT

    Duke klikuar këtu ju mund të shikoni përmbajtjen teknike dhe operative të MANUTECH BH

  • Hap Përmbajtjen

DRENANTE

INFIAMMAZIONE 50%
EDEMA 70%
DECONGESTIONE 65%
RECUPERO 75%
  • VEICOLAZIONE TRANSCUTANEA

    Duke klikuar këtu ju mund të shikoni përmbajtjen teknike dhe operative të MANUTECH BH

  • Hap Përmbajtjen
Leave a reply