Anxhi Lushi

Fizioterapist , diplomuar ne vitin 2020

Me eksperiencë pune me pacientë adultë me diagnoza të ndryshme neurologjike, traumatologjike, ortopedike dhe reumatologjike.  Kam marrë pjesë vazhdimisht në konferenca dhe trajnime të specializuara teorike dhe praktike.
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2020
Qendra
Website -

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Manual Therapy

  Adresa

  Durres

  Telefon

  0676292331

  Website