Arli Alushi

Diplomuar tek Zoja e Keshillit te Mire, me eksperience pune 2 vjecare.

Kualifikuar ne trajnime dhe kurse profesionale.

Titulli Pt
Diplomuar 2021 Zoja e Keshillit Te Mire
Tel 0698497694
email arlialushi@hotmail.com

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Shiatik,
  • Taping