BsC. PHT. Gramoz S. Halili

Fizioterapeut i diplomuar në Universitetin Shtetëror të Tetovës.
Kariera ime profesionale fillon që nga viti 2010 deri me 2015

2016 hapa Ambulancën për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim “Fizio Gram” në qytetin tim Vitia.

Kam qen pjesë e shumë turnireve (Evenimenteve Sportive) si Fizioterapeut në përkujdesjen e sportistëve, si dhe jam zyrtarisht Fizioterapeut i OJQ (klubeve dhe shkollave sportive) në Viti siq jan:
⚽️ F.C VITIA – Futsal
⚽️ KFF Presingu – Viti
⚽️ Shkolla e Futbollit “Presingu”

I licensuar në Ministria e Shëndetësisë të Kosovës nga viti 2016, dhe antar i regjistruar në ODFK (Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës) nga viti 2018

Gjithëmon mundohem do të jem pjesëmarrës i shumë trajnimeve profesionale për Fizioterapi (edukim i vazhdueshëm profesional).

Titulli Msc Pt
Diplomuar Universiteti Tetoves

Shërbimet

  • Terapi Manuale
  • Spondiloartroza
  • Shiatik
  • Dhimbje Mesi
  • Dhimbje Cervikale
  • Sindromi Piriform
  • Terapi Triger Point