Dashamir Selmanaj

Diplomuar pranë unv.Aldent në bachelor fizioterapi si dhe master i shkencave.Eksperience shumë vjeçare në fizioterapi,ndër to 3 vite si fizioterapist primar në spitalin Amerikan 3.Themelues i klinikës “Fizio Vital” në Fier.I trajnuar në terapi manuale,ortopedike,neurologjike etj,dhe së fundmi në teknikat e manipulimit në osteopati nga i-Thrust academy.
Instagram: fizio_vital
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2013
Qendra Fizio Vital
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Shiatik,
  • Taping

  Adresa

  Fier

  Telefon

  0692605944

  Email

  dashamirselmanaj1992@gmail.com

  Website

  www.fizioterapisti.al