Dorina Cullhaj

Fizioterapiste , diplomuar ne Bachelor “Fizioterapi” ne FSHMT, Elbasan.

 Me eksperiencë pune me pacientë adultë me diagnoza të ndryshme neurologjike, traumatologjike, ortopedike dhe reumatologjike.  Kam marrë pjesë vazhdimisht në konferenca dhe trajnime të specializuara teorike dhe praktike.
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2020
Qendra
Website -

Shërbimet

  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  •  Presoterapi,
  • Taping

  Adresa

  Elbasan

  Telefon

  0692960454

  Website