Eljona Ibrahimi

Fizioterapiste e diplomuar në Bachelor dhe Master profesional në vitin 2014 në fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, në Tiranë, QSUT.

Aktualisht fizioterapiste prane klinikës ortopedike dhe qëndrës së protezimit Rehaalbania në Durrës.

Titulli  MSC. PT
Diplomuar  Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike / 2012
Kontakt 0693723803
Email eljonaibrahimi2@gmail.com

Shërbimet

    Dëmtime Sportive,Electrotherapy, Trauma Ortopedike, Ushtrime Respiratore,Hidroterapi, Kinezioterapi, Manual Therapy, Masazh Terapeutik, Rehabilitim Neurologjik, Fizioterapi ne Pediatri.