Endrit Dici

Fizioterapist i kualifikuar ne trajnime dhe kurse profesionale.

Eksperience disa vjecare ne pediatri dhe neurologji.

Titulli Pt
Diplomuar 2007 Zoja e Keshillit Mire
Tel +355692649611
email endritdici@gmail.com

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Shiatik,
  • Taping