Flutur Zace

Eksprience 7 vjecare ne disa nga klinikat me ne ze te Tiranes . Trajnuar dhe certifikuar ne disa trajnime te shumta mbi patologji te ndryshme si ato reumatologjike , neurologjike , ortopedike , pediatrike .

Instagram : fizio_zace

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2016
Qendra
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  •  Akupunktur
  • Chiropractic
  •  Dëmtime Sportive
  • Dhimbje Mesi
  • Dhimbje Qafe
  •  Electrotherapy
  • Hidroterapi
  • Kinezioterapi
  • Manutech
  • Magneto Therapy
  • MasazhTerapeutik
  • Neurologji
  • Pediatri
  •  Presoterapi
  •  Shiatik
  •  Taping

  Adresa

  Tirane

  Telefon

  Email

  fluturzace@gmail.com

  Website