Françesk Kuraj

MSC Francesk Kuraj , fizioterapist me eksperience pune me  pacient dhe diagnoza te ndryshme si :
–   ortopedike-traumatologjike
– rehabilitim neurologjik
– rehabilitim reumatologjik
– rehabilitim postural
i certefikuar dhe vlersuar ne trajnime si
– skolioza
– drenazhin limfatik manual
– hernie diskale
– kinesiotaping
– neurologji (pacient pas aksidenteve cerebrovaskulare)
Specializuar Po
Diplomuar 2017
Universiteti Aldent
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Akupunktur,
  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Taping

  Adresa

  Tirane

  Telefon

  0697720849

  Klinika

  Fizioterapi Alethea