Greta Hoxha

Fizioterapiste e diplomuar ne te dy ciklet bachelor dhe master shkencor ne Fakultetin e Shkencave Mjeksore Teknike Tirane.
Eksperience ne trajtimin e :
– Diagnozave Ortopedike/ Trauma
–  Neurologjike
– Pediatrike
– Demtime Sportive.
Specializuar Po
Diplomuar 2020
Universiteti Fakulteti i Shkencave Mjeksore Teknike
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Dhimbje Qafe
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Pediatri,
  • Taping
  • Neurologji
  • Kinezioterapi
  • Chiropractic

  Adresa

  Tirane

  Telefon

  0677172315

  Klinika