Indrit Smakaj

Fizioterapist me eksperiencë pune me pacientë adultë me diagnoza të ndryshme neurologjike, traumatologjike, ortopedike dhe reumatologjike. Diplomuar në degën e Fizioterapisë në ciklet “Bachelor” dhe “Master Shkencor” 2017 . Kam marrë pjesë vazhdimisht në konferenca dhe trajnime të specializuara teorike dhe praktike.
Aktualisht i vetepunësuar pranë klinike fizioterapie Fizio-Smakaj ne Tirane
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2017
Qendra Fizio-Smakaj
Website -

Shërbimet

  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Hidroterapi,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • MasazhTerapeutik,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Shiatik,

  Adresa

  Tirane

  Telefon

  0686082041

  Email

  smakaj.indrit@gmail.com

  Website