Klea Kaziu

Diplomuar  (Bachelor & Master Shkencor).
Kam eksperience per me shume se nje dekade ne fushen e fizioterapise. Kam punuar si vullnetare ne QSUT dhe ne Spitalin e Traumes.
Jam vetepunesuar ne kliniken time “FizioKlea”.
Gjithashtu kam punuar me Federaten Shqiptare te Futbollit si fizioterapiste ne Kategorine e Femrave (A, U17).
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2013
Qendra FizioKlea
Website -

Shërbimet

  • Akupunktur,
  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Estetike,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Hidroterapi,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Manutech,
  • Masazh Terapeutik,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Presoterapi,
  • Shiatik,
  • Taping

  Adresa

  Durres

  Website