Ledjo Lezaj

Fizioterapist me eksperiencë pune me pacientë adultë me diagnoza të ndryshme neurologjike, traumatologjike, ortopedike dhe reumatologjike.  Diplomuar në Universitetin e Mjekësisë Tiranë, në degën e Fizioterapisë në ciklet “Bachelor” dhe “Master Per Terapi Manuale”. Kam marrë pjesë vazhdimisht në konferenca dhe trajnime të specializuara teorike dhe praktike.
Aktualisht i punësuar ne Klinike Private.
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2020
Qendra
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Shiatik

  Adresa

  Tirane

  Telefon

  0693555283

  Website