Lirim Maksuti

Fizioterapist me Pervoje pune 3 vjecare.
I certifikuar nga FIFA dhe Lojrat Olimpike per Mjekesi Sportive.
I certifikuar nga FC Barcelona per Rehabilitim dhe Readaptim te muskujve tek sportistet.
Pjese e fizioterapisteve te Federates se Futbollit te Maqedonise.
Klinike private ne Kercove “LM Therapy” qe nga 2019.
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2019
Qendra LM Therapy
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Akupunktur,
  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Presoterapi,
  • Taping

  Adresa

  Kercove

  Website