Miran Bilalli

Fizioterapist i diplomuar ne Fakultetin në Universitetin e Tetovës në Fakultetin e shkencave Mjeksore – dega e Fizioterapise të kryer në Prill të vitit 2020.
Me eksperiencë pune me pacientë adultë me diagnoza të ndryshme neurologjike, traumatologjike, ortopedike dhe reumatologjike. Kam marrë pjesë vazhdimisht në konferenca dhe trajnime të specializuara teorike dhe praktike.
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2021
Qendra
Website -

Shërbimet

  • Akupunktur,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Kinezioterapi,
  • Masazh Terapeutik

  Adresa

  Maqedoni

  Telefon

  072596426

  Website