Mirban Gorenca

Jam diplomuar te Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës për Fizioterapi. Kam 5 vite eksperiencë pune si fizioterapist. Ndër këto 5 vite, 4 vite kam punuar si fizioterapist te ekipi i futbollit të Durrësit “Teuta”, dhe më pas kam hapur klinikën time dhe punoj privatisht.

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2020 Universiteti 'Aleksander Moisiu'
Qendra OrthoPhysiotherapy
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Shiatik,
  • Taping

  Adresa

  Durres

  Telefon

  0695690906

  Website

  www.fizioterapisti.al