Muhamet Zyberaj

Diplomuar ne Fakultetin e Shkencave Mjeksore Teknike ne nivelin Bachelor me 2018 dhe Master Shkencor po aty ne vitin 2020 dhe kam prej 3 vjetesh i vetpunesuar.

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2018
Qendra
Website -

Shërbimet

  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Kinezioterapi,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Taping

  Adresa

  Tirane

  Telefon

  Website