Veton Alushaj

Fizioterapeut ne qytetin e Istogut, Kosove.
Eksperience e gjate ne lendimet sportive dhe lendimet e boshtit kurrizor.
Fizioterapeut i Klubit te  femrave te Handbollit KHF Istogu.
I ftuar nga Kombetarja e Kosoves ne Handball per gara europiane me sportiste.
I çertifikuar nga OMT per Teknika Osteopatike dhe Teknika Kiropraktike poashtu edhe per Dry Needling /Acupuncture.
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2016
Qendra Hasan Prishtina
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Dhimbje Qafe
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Pediatri,
  • Taping
  • Neurologji
  • Kinezioterapi

  Adresa

  Prishtine

  Telefon

  +38349234293

  Email

  veton.alushaj@hotmail.com

  Website

  www.fizioterapisti.al