Vilma Velsmali Allushi

Mbaruar studimet Bachelor ne Fizioterapi ne Universitetin ‘Luigj Gurakuqi’  Shkoder ne vitin 2012 . Kam bere praktike ne Firence e Forlì ne Itali si dhe kam bere stazhin e Licencen ne spitalin e Durresit ne vitin 2019.

Titulli  Pt
Diplomuar 2012Luigj Gurakuqi Shkoder
Tel 0684146325
Email vilma_v21@hotmail.it

Shërbimet

    Dhimbje Mesi,Dhimbje Qafe,Electrotherapy,Fizioterapi Në Ortopedi,Fizioterapi Pulmonare,Kinezioterapi,Manual Therapy,Masazh Terapeutik,Neurologji,Pediatri.