Xhesi Duka

Viti Diplomimit 2018-08-28
Jam nje fizioterapiste me eksperience pune prej me shume se 1 viti. Kam trajtuar raste me fizioterapi ne shtepi per paciente te cilet nuk e kishin te mundur paraqitjen ne klinike. Gjithashtu kam bere trajnime te shumta ne profesion, nje nder to eshte dhe drenazhi limfatik manual.

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2018
Qendra
Website -

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Estetike,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Neurologji,
  • Shiatik

Adresa

Tirane

Telefon

Website