Xhesmie Vranesi

Kam mbaruar bachelorin per fizioterapi dhe aktualisht jam ne master shkencor per fizioterapine ne universitetin Aldent

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2021
Qendra
Website -

Shërbimet

  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Fizioterapi Estetike,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Neurologji

  Adresa

  Tirane

  Telefon

  0685339512

  Website