Xhuliano Hamzaj

Kam perfunduar studimet bachelor dhe master shkencor prane universitetit aldent.

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2018
Qendra
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Shiatik,
  • Taping

  Adresa

  Tirane

  Telefon

  0696745801

  Email

  julianohamzaj@yahoo.com

  Website

  www.fizioterapisti.al