Drita Zendeli

Fizioterapiste me eksperiencë pune me pacientë adultë me diagnoza të ndryshme neurologjike, traumatologjike, ortopedike dhe reumatologjike.  Diplomuar në degën e Fizioterapisë Maqedoni. Pjesmarrese në konferenca dhe trajnime të specializuara teorike dhe praktike.
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2022
Qendra
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Fizioterapi Estetike,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Shiatik

  Adresa

  Kumanove

  Website