Fuad Shatri

Fizioterapist dhe Infermier. Dashuria për profesionin e fizioterapis e orientoj të behët student i dalluar dhe të punoj si fizioterapeut tash e 6vite! Punon në dy ordinaca private atë Altrix Med në komunen e Istogut dhe Ortopedia Ar në komunën e Pejes!

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2017
Qendra
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Estetike,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Kinezioterapi,
  • Manutech,
  • Masazh Terapeutik,
  • Neurologji,
  • Shiatik,
  • Taping

  Adresa

  Prishtin

  Website