Klei Ricci

Fizioterapist i diplomuar ne degen fizioterapi ne vitin 2018 prane Universitetit Katolik “Zoja Keshillit te Mire” dhe aktualisht student mjekesie po prane ketij universiteti.
Pervoje 4 vjecare ne fushen e fizioterapise ku kam punuar ne Spitale te ndryshme ne Rome (Itali) dhe prane ekipit te futbollit “Asd Montefiascone” (itali).
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2018
Qendra Liveyoung Clinic
Website -

Shërbimet

  • Chiropractic,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Estetike,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Neurologji,
  • Presoterapi,
  • Shiatik,
  • Taping

  Adresa

  Tirane

  Website