Lindime Kaba

Diplomuar ne  2021-11-12 ne Universitetin e Tetoves .

Me eksperiencë pune me pacientë adultë me diagnoza të ndryshme neurologjike, traumatologjike, ortopedike dhe reumatologjike.  Kam marrë pjesë vazhdimisht në konferenca dhe trajnime të specializuara teorike dhe praktike.

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2021
Qendra
Website -

Shërbimet

  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Estetike,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Masazh Terapeutik,
  • Presoterapi,
  • Shiatik

  Adresa

  Tetove

  Website