Megi Alimuçi

Fizioterapiste prane klinikes  FizioLife. Vlore
Me pjesëmarrje në konferenca dhe trajnime të ndryshme specializimi si : Seas (Scoliosis), Mulligan Concept, iThrust (teknikat bazë), menaxhimi i
Titulli  MSC. PT
Diplomuar
Tirane/ 2021
Kontakt 0693459277
Email megi.alimuci@yahoo.com

Shërbimet

    Linfodrenazh dhe Presoterapi, Electrotherapy, Hidroterapi, Manipulime Artikulare, Kinezioterapi, Rehabilitimi i Nofulles, Trauma sportive, Fizioterapi Pulmonare, Masazh Terapeutik, Fizioterapi per femije, Fizioterapi Neurologjike, Terapi Manuale, Probleme te Shtylles Kurrizore, Manipulime Vertebrale, Une mbaj pergjegjesi per vertetesine e te gjitha te dhenave dhe Informacioneve te plotesuara me lart.