Shqiprim Rama

Bachelor i Fizioterapise nga Kosova.
Fizioterapist me eksperiencë pune me pacientë adultë me diagnoza të ndryshme neurologjike, traumatologjike, ortopedike dhe reumatologjike.  Kam marrë pjesë vazhdimisht në konferenca dhe trajnime të specializuara teorike dhe praktike.
Aktualisht i punësuar  ne nje qender rehabilituese nder me te mdhajat ne rajon.
Specializuar Fizioterapi
Diplomuar 2020
Qendra
Website -

Shërbimet

  • Akupunktur,
  • Dëmtime Sportive,
  • Dhimbje Mesi,
  • Dhimbje Qafe,
  • Electrotherapy,
  • Fizioterapi Në Ortopedi,
  • Fizioterapi Pulmonare,
  • Hidroterapi,
  • Kinezioterapi,
  • Manual Therapy,
  • Manutech,
  • Masazh Terapeutik,
  • Neurologji,
  • Pediatri,
  • Shiatik,
  • Taping

  Adresa

  Kosove , Prishtine

  Website