Vitjola Petani

Fizioterapiste e diplomuar pranë Universitetit të Romës Tor Vergata 2018. Themeluese e faqes Fizioterapisti.al. Me një eksperiencë disa vjeçare brenda dhe jashtë vendit.

Specializuar Fizioterapi
Diplomuar Università di Roma Tor Vergata 110 Lode 2018
Qendra NewLookTina
Website www.fizioterapisti.al

Shërbimet

  • Terapi Manuale
  • Manutech
  • Spondiloartroza
  • Shiatik
  • Dhimbje Mesi
  • Dhimbje Cervikale
  • Sindromi Piriform
  • Terapi Triger Point